Opis forum
A więc na start idziesz na wieżę Karina (w prawo od Temple) - aby na nią wejśc trzeba wchodzić w poprawne Teleporty (>><>><<>><>)Dla mniej kumatych np. > oznacza teleport po prawej.
po wejściu na wieżę wejdź w tp na prawo od Karina. Wejdź do Hyperbolic Time Chamber i porozmawiaj z Uubem. Twoim zadaniem jest go pokonać. Oto spis gdzie znajdziesz Smocze kule:
-Lude: Idz cały czas do góry i zagadaj do npc.
-Premia: Wyjdz z miasta kieruj się na połnocny wschód i poszukaj NPCka wyglądającego jak soldier.
-Namek: Weś kulę od Namekjin znajdującego się na południowym wschodzie (bardzo blisko capsule)
-Vegeta: Wyjdź z miasta idź wzdłuż kamienia na południu i wejdź w 2 schody jakie napotkasz. Kieruj się na zachód nie wchodź w 1 tunel, lecz 2.
-Zelta: Powiem tak npc znajdują się gdzieś tak na wschód od Capsule, więc kieruj się dróżkami, a dojdziesz.
NIe jestem pewien, która planeta to która teraz (M2 czy Gardia), a więc:
-Na lodowej planecie, kieruj sie na południowy wschód, potem na połnoc i powinieneś dojść do wzniesienia . Wejdź po schodach idź na wschód i zejdź po najbliższych schodach. Powinieneś zobaczyć małego robocika Gigi.
-Na trawiastej planecie: kieruj się na wschód aż dojdziesz do schodów, rozwal lub omiń Brolly'ego. Po zejściu ze wzniesienia idź w prawo. Powinieneś znaleść NPCka.
Po odnalezieniu kul wróc się na wieżę Karina i porozmawiaj z Dende (7 razy hi yes) aby przekazać mu kule. Następnie udaj się na Tsufur. Wielu ma problem z odnalezieniu Bebi, ja spróbuje przedstawić jego położenie. Od capsule kieruj się na południ9e (na sam koniec tej lokacji) Po lewej powinieneś zobaczyć bramę, przejdź przez nią i kieruj się na zachód.... Zobaczysz respa Bebi (ale to zwykły potworek) tóż obok jest ten, którego poszukujesz. Teraz twoim zadaniem jest pokonanie 7 smoków. Aby dojśc do 1 idź na południe od temple(earth) aż dojdziesz do schodów (na samym dole)Po prawej masz schody, lecz w nie nie wchodź. idz troche w dół i przejdź przez wąską ścieżkę. Po przejściu przez tzw. BUSZ xD kieruj się po drodze, aż zobaczysz smoka. 2 smok jest blisko 1, więc kieruj się na południe. 3 Smok nic prostszego płyń łodzią do Ice city powinieneś go zobaczyć.
4 Smok jest tóż obok Boater'a w Frozen City. 5 znajduję się blisko Depo w Big City, tak samo jak 6,a 7 zaś Li shenron stać powinien przed wcześniej wspomnianym Depo. Rada: Bez ok. 50 senzu na niego się nie wybieraj xD Po pokonaniu smoków udaj się do Big City Depo i pogadaj z Goku . Za Przejście wszystkich sag dostaniesz niestety tylko marne 1kk scroll. Mam nadzieję, że pomogłem (jeśli tak, to daj plusa) xD
P.S. Specjalnie nie dawałem Screenów, aby gracze chociaż trochę się potrudzili z tą sagą .