Opis forum
Proszę by potencjalni tutorzy wygłosili tutaj swoje przemowy i opowiedzieli trochę o sobie. Pamiętajcie, że kandydatura musi być przemyślana. Jeżeli wybierzecie "bylekogo" nie pozwolę by został on tutorem. Po zgłoszeniach zrobię ankietę i gracze będą głosowali na swoich kandydatów. Dziękuję
To tak:
Imię: Dawid
Pomagam innym w taki rzeczach jak: Gdzie expic , Daj jakieś eq(jak mam).
Udzielam się na forum !
I to narazie All staram się więcej robić dla graczy. Pozdrowienia Rixen
Chcialbym zglosic swoja kandydature na Tutora, jestem dosc bardzo obeznanym wodbijczykiem. Mam spore doswiadczenie. Moje osiagniecia na Wodbo to 170 tsuful na sparkingu ( Delix ) oraz 302 ( po rebie )c17 na Battle Stadium (Harter). Jestem bardzo pomocny, wiem wiecej o wodbo niz wiekszosc.
To teraz z rl.
Nazywam sie Jurek, skonczylem w lutym 16 lat. Od 3 lat mieszkam w Holandi. Moje hobby to koszykówka w której jestem bardzo dobry ;p, oraz pilka nozna ale tak naprawde lubie wszystkie sporty. Chodze do 4 klasy gimnazjum
( Tak, w Holandi sa 4 klasy gimnzajum ;p )
To wszystko z mojej strony, z góry dziekuje za szanse ;p
/Harter
Ostatnio edytowany przez Harter (2009-08-10 17:03:33)
Witam wszystkich. Z gury sorki za bledy ort.
Chcial bym zglosic swoja kandydature na tutora. Jak by nie patrzec jestem dosc znany z ofiarnosci i pomocy w wielu grach(metin2- amilgaul mlodszu tutor, wodbo(zwykle) biezmniekotku, onepiece chary 70+ dobrze znane poczatkujacym).
Co nie co o mnie: Mam 19 lat, na imie mi krzysztof ale i tak wiekszosc zna mnie jako cipsa XD
Dobra, to widzę, że pora się zgłosić.
Na imię mam Patryk, mam 16 lat.
Nie będę się chwalił jakie mam osiągnięcia w expieniu postaci i dawaniu biednych itemków potrzebującym, bo to chyba nie potrzebne, prawda? Chcę zostać tutorem, bo pragnę aby server stale się rozwijał. I nie chodzi tutaj wcale o to żeby pisać na czerwono i czuć się lepszym od innych (na pewno dla wielu właśnie tak wygląda bycie tutorem ^^) Po prostu chcę pomagać innym graczom i w miarę możliwości także adminom, gdy nie będą sobie radzić w co wątpie oczywiście bo Mothal i Hepix to ludzie tworzeni do bycia GM'ami.
Pozdrawiam, More.
Ostatnio edytowany przez More (2009-08-11 08:43:07)
Gracz
imie:grzesiek
lat:14
Mysle ze moglbym byc dobrym tutorem poniewaz jestem bardzo doswiadzczony w wodbo mam chara 151 po reb.gdybym zostal tutorem pomagalbym innym graczom expic czy tez dawal bym items oczywiscie gdybym je mial.Wiece jesli chcecie zebym zostal tutkiem glosujcie w ankiecie gdy juz bedzie ;p
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez grzesiek11 (2009-08-11 08:59:16)
Imię : Jarek
Ninck w grze : Numa'Boy
Jestem doświadczonym graczem, lubię pomagać, ale nie tak, że daje full eq dla 10 lvla tylko pomagam w questach ale tak zeby oni czerpali jakąs przyjemnosc np taki pai pai wszyscy chca zeby im czyszczono a ja mowie im jak zrobic ten quest solo zeby nie pasc ... Jestem dosyc czesto online.
Teraz cos o zyciu prywatnym ...
Hobby: Siatkowka, Pilka Nozna, Koszykowka (tak sobie) ucze sie wystarczajaco dobrze, w drugiej klasie gim mialem srednia 3,5
narazie nie wiem co jewszcze napisac, Będą edity ;]
Ostatnio edytowany przez Numa'Boy (2009-08-24 05:52:04)
imię: Przemek
Nick w grze: Keyblade
Doświadczony gracz, Tutor na innych otsach, jak i w innych grach. Pomocny, koleżeński, sprawiedliwy, a co najważniejsze skromny xD. Chętnie pomogę w różnych sagach, jak i questach. Online na tyle ile się da.
O sobie: Napisałem wcześniej podając imię, wiek oraz nick w grze ;]